Wednesday, May 20, 2020

Barrister Daniel Roland



---------- Forwarded message ----------
From: Barrister Daniel Roland <barristerdanielroland99@gmail.com>
Date: Tuesday, May 19, 2020
Subject:
To:


Hello Good Morning, I Am Barrister Daniel Roland, please I wrote an earlier mail to you but no response yet why?

9 comments:

  1. Buenas tardes querido, soy el abogado Daniel Roland de profesión, le escribí un correo anterior pero aún no he recibido respuesta ¿por qué? 15/08/2020

    ReplyDelete
  2. Barrister Daniel Roland

    Buenas tardes querido, soy el abogado Daniel Roland de profesión, le escribí un correo anterior pero aún no recibió respuesta ¿por qué? 15/08/2020

    ReplyDelete
  3. Reply To: barristerdanielroland006@gmail.com


    こんにちは、こんにちは。私は法廷弁護士のダニエルローランドです。以前にメールを送信しましたが、まだ返信がありません。なぜですか。

    ReplyDelete
  4. שלום אחר הצהריים הטובים היקרים, אני עורך הדין דניאל רולנד, כתבתי לך מייל קודם אך עדיין אין תגובה מדוע?

    ReplyDelete
  5. Do you need personal loan?
    Loan for your home improvements,
    Mortgage loan,
    Debt consolidation loan,
    Commercial loan,
    Education loan,
    Car loan,
    Loan for assets.
    financialserviceoffer876@gmail.com Whatsapp +918929509036

    ReplyDelete
  6. Barrister Daniel Roland <barristerdanielroland99@gmail.com ...

    Received: from BN7NAM10HT206.eop-nam10.prod.protection.outlook.com
    (2603:10b6:a03:39e::23) by BYAPR08MB5896.namprd08.prod.outlook.com with HTTPS
    via SJ0PR03CA0288.NAMPRD03.PROD.OUTLOOK.COM; Sat, 14 Aug 2021 16:25:34 +0000
    Received: from BN7NAM10FT032.eop-nam10.prod.protection.outlook.com
    (2a01:111:e400:7e8f::41) by
    BN7NAM10HT206.eop-nam10.prod.protection.outlook.com (2a01:111:e400:7e8f::367)
    with Microsoft SMTP Server (version=TLS1_2,
    cipher=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_GCM_SHA384) id 15.20.4415.16; Sat, 14 Aug
    2021 16:25:33 +0000
    Authentication-Results: spf=pass (sender IP is 209.85.218.65)
    smtp.mailfrom=gmail.com; hotmail.com; dkim=pass (signature was verified)
    header.d=gmail.com;hotmail.com; dmarc=pass action=none
    header.from=gmail.com;compauth=pass reason=100

    ReplyDelete
  7. Szia Kedves Nikolett!

    Köszönöm válaszát a javaslatomra és az aggodalmára, hadd mutassam be még egyszer, a nevem Daniels Mark Roland, hivatásom szerint ügyvéd, gyerekekkel házas, és az elhunyt (késő Albert Attila úr) volt az ügyfelem, amíg halálát, és értesüljön arról, hogy testvérként halt meg, ezért nem maradt senki örököse a birtokán, mert feleségével és egyetlen lányukkal együtt halt meg balesetben, ő is vállalkozó és olajguru.

    Az a bank, aki ügyvédjeként ismert engem, levelet küldött, amelyben kérte, hogy adjam meg nekik a hozzátartozóikat, hogy lehetővé tegyék számukra, hogy pénztárukban hagyott pénzét a kedvezményezettnek juttassák el, ezért felvettem Önnel a kapcsolatot. Ide helyben átutalva, ezért nagyon helyénvaló, hogy ezt az ügyletet külföldi partnerrel kössék meg. Kérem, nagyon fontos, hogy nyilatkozzon a tranzakció iránti teljes érdeklődéséről, mivel nem bölcs dolog félúton megállni.

    Ne feledje, hogy ezt a tranzakciót a leg legitim módon hajtanák végre, mivel az ügylethez szükséges összes dokumentumot törvényesen biztosítanák a bíróságon és más állami szervekben, ahogyan azt a törvény előírja, ez egyszerűen azt jelenti, hogy az Ön neve szerepel a törvényben dokumentumokat, amelyek bizonyítják, hogy Ön jogosult jótékony rokona a néhai ügyfelemnek. Ez a tranzakció a legnagyobb titoktartást igényli, ezért arra kérem Önöket, hogy tartsák meg ezt a tranzakciót, amíg a pénz meg nem érkezik az Ön országába.

    Ez a tranzakció azonnal megkezdődik, és várhatóan 10 munkanapon belül megkötik a kezdéstől számított 10 munkanapon belül, ezért miután megkapta az e -mailjét, amely megerősíti érdeklődését az ügylet iránt, kérni fogjuk az Ön javára szóló igazoló levelet, miután megtörtént küldje el a banknak egy bevezető levéllel, cum -kérelemmel, amely bemutatja az Ön személyét, mint késői ügyfelem kedvezményezettjét, ez azt jelenti, hogy a bank ezentúl közvetlenül felveszi Önnel a kapcsolatot, ennek érdekében azt tanácsolom, hogy a A bank értesítsen engem a megfelelő tanácsokért és a hibák elkerülése érdekében.

    Amikor a pénz megérkezik a számlájára, a pénz a következőképpen oszlik meg: Önnek 40% és 10% az esetleges kiadásokra, amelyek esetleg a tranzakció során merültek fel, míg 40% az enyém, a fennmaradó 10% -ot pedig jótékonykodás, ez az én véleményem, és a tiédet szívesen fogadnám, ha más véleményed lenne.

    Eközben meg kell adnia nekem az alább felsorolt teljes adatait, hogy hivatalos kérelmet küldhessek, amelyet továbbít a pénzügyi cégnek az alap jóváhagyására és feldolgozására az Ön nevében.

    A keresztneved:
    Vezetékneved:
    Kor:
    Nem:
    Családi állapot:
    Közvetlen telefonszám:
    Privát e -mail cím:
    Foglalkozása:
    Állampolgárság:
    Azonosító vagy útlevél száma:
    Otthoni vagy irodai cím:

    Felhívjuk figyelmét, hogy csak őszinte együttműködésére volt szükségem tőletek, hogy lehetővé tegyük számunkra a tranzakció végrehajtását. Őszintén garantálom, hogy ezt az üzletet olyan törvényes megállapodás alapján hajtják végre, amely megvédi Önt az ország törvényeinek megsértésétől.

    Várom válaszát a fenti szükséges információkkal.

    Üdvözlettel

    Daniels Mark R. Esq
    Nemzetközi jogászok és adótanácsadók
    Kapcsolattartó személy: Daniels Mark Roland
    Cím: Avenida Mediterráneo, Alicante - SPANYOLORSZÁG
    Tel: +34 61 136 64 73

    ReplyDelete
  8. I lost my job few months back and there was no way to get income for my family, things was so tough and I couldn't get anything for my children, not until a met a recommendation on a page writing how Mr Bernie Wilfred helped a lady in getting a huge amount of profit every 6 working days on trading with his management on the cryptocurrency Market, to be honest I never believe it but I took the risk to take a loan of $1000. and I contacted him unbelievable and I was so happy I earn $12,500 in 6 working days, the most joy is that I can now take care of my family I don't know how to appreciate your good work Mr. Bernie Doran God will continue to bless you for being a life saver I have no way to appreciate you than to tell people about your good services.
For a perfect investment and good strategies contact Mr Bernie Doran via WhatsApp :+1(424)285-0682 or Telegram : @Bernie_doran_fx or Email : Bernie.doranfx01@gmail.com

    ReplyDelete